Studiebureau Verhulst - Erkend tracimatdeskundige en asbestdeskundige

REFERENTIES SLOOPOPVOLGINGSPLAN

ASBESTINVENTARIS

ASBESTATTEST

EXPERTISE MAAKT HET VERSCHIL

Studiebureau Verhulst, erkend als sloopdeskundige en asbestdeskundige inventarisatie, heeft een indrukwekkend portfolio van succesvolle projecten. Onze diensten zijn gericht op Vlaanderen voor sloopdossiers en op West- en Oost-Vlaanderen voor asbestattesten en asbestinventarissen.


Met diepgaande kennis van de industrie en de geldende voorschriften, kunnen we klanten tijd, geld en energie besparen. We begrijpen dat elk project uniek is en bieden daarom persoonlijke en op maat gemaakte diensten aan.


Bij Studiebureau Verhulst geloven we in transparante samenwerking en open communicatie, zodat onze klanten altijd op de hoogte zijn van de voortgang van hun projecten. Onze ervaring in diverse sectoren stelt ons in staat totaaloplossingen te bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. 

Sloopopvolgingsplan AZ Sint Lucas Brugge

Sloopopvolgingsplan AZ Sint-Lucas Brugge

In kader van een toekomstig renovatieproject binnen het AZ Sint-Lucas te Brugge werd voor een aantal gebouwen een sloopopvolgingsplan opgemaakt. 

Sloopopvolgingsplan Lede

Sloopopvolgingsplan Lede

Voor een opdrachtgever te Lede werd voor een voormalige houthandel met bijhorende woning een sloopopvolgingsplan opgemaakt. Naast de loodsen en de woning zal ook een groot deel aan verharding opgebroken worden. 

Sloopopvolgingsplan De Alk Bredene

Sloopopvolgingsplan 'De Alk' in Bredene

De Horizon in Bredene is een jeugdverblijft dat zeeklassen organiseert voor scholen. Hun beschermt gebouw 'De Alk' zal een ware metamorfose ondergaan met behoud van de architecturale waarde, waarbij ze het gebouw gaan aanpassen aan de huidige normering. Wij mochten het sloopopvolgingsplan opmaken. 

Sloopopvolgingsplan BZIO Oostende

Sloopopvolgingsplan BZIO Oostende

Het BZIO ondergaat de komende jaren een ware metamorfose. In kader van een gefaseerde renovatie werd door Studiebureau Verhulst een sloopopvolgingsplan gemaakt. Onderdeel van het project betreft de vernieuwing van de inkom en het binnenplein. 


Sloopopvolgingsplan De Wullock/Zilvermeeuw Blankenberge

Sloopopvolgingsplan De Wullock/Zilvermeeuw Blankenberge

In kader van een toekomstig energiezuinig nieuwbouwproject werd een sloopopvolgingsplan opgemaakt. De voormalige jeugdherberg de Wullock en de achterliggende schoolgebouwen van de Zilvermeeuw zullen in de toekomst plaats maken voor een energiezuinige woning en appartementen in een groene omgeving.

Sloopopvolgingsplan Kinderopvang Mariawende Brugge

Sloopopvolgingsplan Kinderopvang Mariawende Brugge

De kinderopvang Mariawende in Brugge heeft plannen om hun huidig gebouw te vervangen door een state of the art nieuwbouw in kader van de omgevingsvergunning werd een sloopopvolgingsplan opgemaakt. 

Sloopopvolgingsplan Vandermeeren interieur Veurne

Sloopopvolgingsplan Vandermeeren Interieur Veurne

Vandermeeren Interieur in Veurne heeft zijn toonzaal aanzienlijk uitgebreid met de sloop van een deel van hun huidige toonzaal voor de bouw van een nieuw gedeelte. Studiebureau Verhulst stond in voor de opmaak van het sloopopvolgingsplan en de opvolging van de werken.