Studiebureau Verhulst - Erkend tracimatdeskundige en asbestdeskundige

Over ons


"Expertise maakt het verschil"

STUDIEBUREAU VERHULST

Asbestdeskundige en Sloopdeskundige

"Expertise maakt het verschil"

Kristof Verhulst

Bestuurder

Ons team staat garant voor een professionele samenwerking en streef naar een duurzame klantrelatie. Als erkend studiebureau zijn we gespecialiseerd in het opmaken van sloopopvolgingsplannen, asbestinventarisatie en het verstrekken van asbestattesten. We bieden deskundig advies en begeleiding aan architecten en bouwheren in heel Vlaanderen voor sloopdossiers en in West- en Oost-Vlaanderen voor asbestattesten. Technische bepalingen van uw sloop kunnen we vastleggen in een sloopbestek met bijhorende meetstaat of een integrale aanpak van a tot z van uw project met betrekking tot de verwijdering van de aanwezige asbesttoepassingen of bij uitbreiding de volledige sloop al dan niet in combinatie met een architect voor het dossier in te dienen bij het departement stedenbouw. 


Heeft u advies op maat nodig? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hou Studiebureau Verhulst u kan ondersteunen bij uw projecten. Wij geloven in een transparante communicatie en een proactieve directe aanpak, waarbij we samen met u werken aan succesvolle projecten. Studiebureau Verhulst begrijpt dat elk project uniek is. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen en eisen, zodat we uw begeleiden in het vinden van oplossingen voor uw project door de combinatie van technische kennis en praktische ervaring. 


Kortom, bij Studiebureau Verhulst kunt u rekenen op een betrouwbare partner die uw project van begin tot einde ondersteunt. Neem contact met ons op en stel u vraag vandaag nog. 


Met meer dan 15 jaar ervaring als bodem-, sloop- en asbestdeskundige werd Studiebureau Verhulst opgericht. Een persoonlijke en deskundige aanpak van uw project aangevuld met ervaring in diverse sectoren (landbouw, industrie, woning en kantoormarkt, openbare sector, transport, water- en wegenbouw,...) staan garant voor een professionele samenwerking met het streven naar een duurzame klantrelatie. Studiebureau Verhulst staat in voor uw project in de opmaak van asbestattesten, asbestinventarissen, sloopopvolgingsplannen, sloopbestek of een integrale aanpak van uw patrimonium inzake asbest.