Studiebureau Verhulst - Erkend tracimatdeskundige en asbestdeskundige
sloopbestek

Studiebureau Verhulst is uw betrouwbare partner als sloop- en asbestdeskundige, gespecialiseerd in het ondersteunen van architecten en bouwheren. Wij bieden een breed scala aan diensten aan om ervoor te zorgen dat uw sloopprojecten vlot verlopen. Onze expertise ligt onder meer in het opstellen van gedetailleerde sloopbestekken, waardoor u zich kunt richten op andere belangrijke aspecten van uw bouwproject. 


1) Alles start met een goed gesprek. Op die manier bekijken we eerst de grote lijnen van het project. Wat is de timing van het project, Welke informatie (bouwplannen, erfgoednota's, calamiteiten, leidingsplannen, ...) is er beschikbaar over de projectlocatie? Waar liggen de belangen van u als bouwheer? Is circulariteit een onderdeel van het volledige project naar een duurzame implementatie van uw bouwproject?  


2) Site rondgang: Door een rondgang te doen op de site komen bepaalde aspecten naar voor waar de nodige aandacht op gevestigd dient te worden tijdens de uitvoering van de werken en het opnemen van deze aspecten in de omschrijving van de verschillende posten van het bestek. Houden we rekening met hergebruik ter plaatse? Is er opbraak van verharding en heraanleg noodzakelijk? Wat met nutsleidigen en het tijdelijk omleggen hiervan?  


3) Tussentijds overleg: Afhankelijk van de omvang en de moeilijkheidsgraad van het project is het aangewezen om een tussentijds overleg in te plannen met de bouwheer. Tijdens het proces zorgt een andere kijk op de werken vaak voor nieuwe inzichten in functie van de aanpak van de sloop en is een overleg het ideaal moment om dit toe te lichten. 


4) Finalisering van het bestek: Na het overleg en de finetuning van openstaande punten kan overgegaan worden tot de finalisering van het technisch bestek, meetstaat en plannen. 


5) Uitvoering van de werken en opvolging: Tijdens de uitvoering van de werken volgen we de werkzaamheden op.


Meer informatie nodig of interesse in onze diensten? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via mail: kristof@studiebureau-verhulst.be 

Met meer dan 15 jaar ervaring in Consultancy is Studiebureau Verhulst uw partner. Vraag vandaag nog uw offerte of neem contact wanneer u meer info wenst. 

Kristof Verhulst - Bestuurder

Sloopbestek

unsplash